Foto:Nemanja Jovanović

Zvezdan Terzić dotakao se mnogih tema u jednočasovnom obraćanju javnosti, a posebnu pažnju privuklo je što je ličnom imovinom garantovao za crveno-bele.

Objasnio je da crveno-beli do novca mogu da dođu samo uspesima i da sa svim fudbalerima može da se dogovori u vezi sa daljim koracima u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da je i Zvezda primorana da smanjuje plate kao i svi klubovi u Evropi i da smatra da će igrači to prihvatiti.

“Mi nemamo gazdu gore, kome ćemo se obratiti i reći donesi pare. Moramo sami da se za to borimo rezultatima. Niko od igrača nije negodovao, ako neko misli da mu je negde bolje, sešćemo da se dogovorimo da ode. Ali su pametni momci, svesni su situacije. Mislim da neće biti problema“, rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio je da on morao da bude garancija crveno-belih, što po njegovim rečima govori „koliko veruje u budućnost kluba“.

„Ja sam založio stan gde živim sa porodicom, da bi dala banka kredit za Zvezdinu licencu. Moralo je da se garantuje ličnom imovinom, i to govori koliko verujem u Zvezdu i budućnost kluba“, rekao je Terzić, između ostalog, u obraćanju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare