Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda bi u drugi deo sezona mogla da uđe jača za svoje dete, jer je Slavoljub Srnić na pragu povratka u voljeni klub.

Kako je iskusni krilni napadač kratko rekao za Nova.rs, još detalji ga dele da opet zaduži crveno-beli dres i zvanično.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Srnić već neko vreme trenira sa Zvezdom i u tabor srpskog prvaka vratio bi se kao slobodan igrač, pošto je trenutno bez kluba.

„Pričao sam sa direktorom Mitrom Mrkelom i trenerom Dejanom Stankovićem. Nije još sve gotovo… Mister mi je rekao da mu se svidelo kako sam radio na treninzima i pitali su me da ostanem, da pomognem, jer ima dosta utakmica. Naravno da bih voleo da se vratim, čeka se još nešto papirološki oko prelaznog roka i verujem da će od ponedeljka sve biti kako treba“, rekao je Srnića za Nova.rs.

Bivši fudbaler Las Palmasa, u koji je i otišao sa Marakane, pre mesec dana pričao je za naš portal kako se „ponovo rodio povratkom u Ljutice Bogdana„.

„Ne mogu da objasnim osećaj, znaš kako mi je bilo lepo prvi dan sad, kao da nisam ni odlazio iz Zvezde. Ne bih da se namećem, ali ako se ukaže bilo kakva prilika, ja sam uvek na raspolaganju. Zvezda će mi biti uvek prioritet u odnosu na neku drugu ponudu i nisam hteo da idem bilo gde. Ne mogu u drugi klub u Srbiji posle Zvezde“, rekao je tada Srnić.

Izgleda da će mu se želja ipak ostvariti. U prvom mandatu je ostavio utisak Zvezdinog vojnika, odigrao je 125 utakmica i postigao 21 gol uz 17 asistencija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar