Zvezda potpisala ugovore sa 17 mladih fudbalera

Podeli:
Zvezda potpisala ugovore sa 17 mladih fudbalera
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je potpisala ugovore sa 17 mladih fudbalera, koji predstavljaju budućnost kluba.

Kako se navodi na klupskom sajtu, na osnovu partija koje su prikazivali, klub je odlučio da nagradi, ali i sačuva talentovanu decu, koja će nastaviti da stasavaju u omladinskoj i kadetskoj selekciji.

PROČITAJTE JOŠ

Posebno ponosni zbog toga bili su njihovi treneri: Marko Neđić, Dejan Simić, Srđan Stojčevski i Nikola Đurović.

Profesionalne ugovore potpisali su: Nikola Pantić (2002, defanzivni vezni), Uroš Branković (2003, ofanzivni vezni), Aleksandar Gajinov (2003, krilni napadač), Stefan Leković (2004, štoper), Viktor Radojević (2004, levi bek), Stefan Melentijević (2004, defanzivni vezni), Ignjat Brajić (2004, ofanzivni vezni), Veljko Lolić (2004, ofanzivni vezni), Davor Rakić (2004, napadač), Aleksandar Kahvić (2004, napadač), Stefan Marinković (2005, golman), Aleksej Vukičević (2005, štoper), Luka Stojsavljević (2005, levi bek), Lazar Đurić (2005, defanzivni vezni), Jovan Mijatović (2005, krilni napadač), Stefan Miladinović (2005, krilni napadač) i Mateja Bubanj (2005, napadač).

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović izjavio je da su potpisi samo jedna u nizu stvari koje ga čine ponosnim.

PROČITAJTE JOŠ “Sudije u Srbiji sa zadatkom ko da pobedi i kojom razlikom”

„Potpisivanje ugovora je vrlo važno za sve buduće generacije koje dolaze, a sa ovim pokazujemo ozbiljnost Crvene zvezde. Očekujem da u narednom periodu što više igrača zaigra za naš seniorski tim. Ovo je samo mali korak u njihovoj karijeri i sada imaju dobru početnu poziciju u odnosu na sve druge. Dokazali su da zaslužuju da budu deo kluba i mi im se na ovaj način odužujemo. Vrlo je važno da se ne zadovolje ovim, već da nastave da rade još predanije“, istakao je Mladenović.

Mlade fudbalere pozdravio je i poželeo im puno sreće i šef stručnog štaba Dejan Stanković, takođe nekada član Zvezdine omladinske škole.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar