Mitar Mrkela; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda će od 19 časova odmeriti snage sa Araratom u okviru plej-ofa Lige Evrope.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela ističe da veruje u Dejana Stankovića i njegove pulene.

PROČITAJTE JOŠ

„Cilj koji smo postavili pred početak sezone je plasman u evropsko takmičenje, tako da smo na Kipar došli da to i ostvarimo“, naveo je Mrkela.

On je istakao da je utakmica sa Araratom je mnogo važna.

„Verujem u ekipu i stručni štab i u to da su u stanju da naprave još jedan uspeh. Siguran sam da smo spremni i da će na terenu sve da zavisi od nas“, rekao je Mrkela.

U slučaju da Crvena zvezda savlada Ararat, biće to četvrta godina u nizu u kojoj naš klub učestvuje u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

„Svaka utakmica je novo dokazivanje. Siguran sam da će igrači biti i više nego inspirisani i motivisani da se dokažu još jednom i potvrde da klubu mogu da donesu učešće u evropskim takmičenjima“.

Meč sa Araratom će se usled izbijanja rata u Jermeniji igrati na neutralnom terenu.

„Znali smo i pre početka takmičenja da su ovo nesvakidašnje okolnosti. Sama situacija sa koronavirusom je promenila mnogo toga. Nažalost, ovo je treća od četiri utakmice koje ne igramo na našem terenu. Nema prostora za greške i svaka sitnica može da bude kažnjena. Svesni svih činjenica, kao i toga da se igra samo jedna utakmica i to na kojoj ponovo nismo domaćini, idemo ka cilju“, zaključio je Mrkela.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar