Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Kairata u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona bez podrške navijača.

Na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ moći će da budu samo deca, zbog kazne koju su crveno-beli dobili prošle sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada su igrali protiv italijanskog Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, a iz loža je vređan Zlatan Ibrahimović, koji je sedeo na tribinama kao rezerva milanskog kluba.

Zbog te sankcije, Zvezdu će u sredu od 20 i 30 bodriti deca, a klub u saopštenju kaže da će uraditi sve da organizacija meča sa Kairatom bude na vrhunskom nivou.

„Naš klub apeluje da se vodiči koji budu dolazili u pratnji dece pridržavaju dobijenih instrukcija i uputstava kako bi bez kršenja bilo kakvih pravila uživali u fudbalskoj predstavi koja nas očekuje. U cilju olakšanog ulaska na stadion, svi ulazi će biti otvoreni i raditi besprekorno. Pored toga naš klub je pripremio pakete sa hranom i pićem za sve one koji dođu na utakmicu, a upravo će prilikom ulaska na stadion imati priliku da preuzmu svoj paket“, pišu iz Zvezde u saopštenju.

Kapije stadiona biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a Bulevar oslobođenja biće zatvoren za saobraćaj.

Crveno-beli apeluju da se posle utakmice sačuva strpljenje kako bi svi bezbedno izašli sa stadiona.

„Upravo zbog toga Crvena zvezda je pripremila program koji će biti nastavljen i posle završetka utakmice, sve dok i poslednja škola ne napusti stadion “Rajko Mitić” . Kako bi celokupni događaj protekao u najboljem redu Crvena zvezda će i po svim ostalim tačkama preduzeti sve potrebne mere kako bi organizacija bila na najvišem mogućem nivou i kako bismo svi zajedno uživali u utakmici koja očekuje izabranike Dejana Stankovića, kojima će biti potrebna podrška sa tribinama, kako bi obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona“, pišu iz Zvezde.

Podsećamo, Kairat je u prvoj utakmici u Kazahstanu pre nedelju dana pobedio sa 2:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare