Foto: Nova.rs/Bojan Vinulović

U FK Crvena zvezda odavno se radi na izgradi sada već čuvenog mediko bloka, ali to nije jedini objekat koji niče u krugu stadiona "Rajko Mitić". 

PROČITAJTE JOŠ

Iza nove prodavnice navijačke grupe „Delije“, u blizini novog spomenika koji je urađen po uzoru na gazimestanski, niče novi objekat koji je polako dobio nove obtuse i konstrukciju, koja će se izdizati u samom nivou prodavnice i spomenika.

Ovaj put, ne radi se o objektu koji će biti u funkciji fudbalskog kluba već sportskog društva crveno-belih, a prve informacije navode da se radi o hali u kojoj će moći džudisti da treniraju.

Foto: Nova.rs/Bojan Vinulović

Pored toga, mediko blok i objekti koji su preko puta svlačionice Crvene zvezde, dobili su svoje ozbiljnije obrise, pa i navijači otprilike mogu imati već jasniju sliku kako će sve to izgledati.

Foto: Nova.rs/Bojan Vinulović

Sa mediko blokom, Zvezda će imati priliku da u još jednom segmentu uhvate korak sa evropskim klubovima, sa kojima ima kontinuitet takmičenja već četvrtu godinu u nizu, kroz dva učešća u Ligi Evrope i dva u Ligi šampiona.

Foto: Nova.rs/Bojan Vinulović

Inače, Zvezda je predstavila Filipa Falka u utorak, a bivši fudbaler Lečea ima ozbiljan motiv da se upravo na međunarodnoj sceni pokaže kao igrač. Prva prilika mu je Milan u Ligi Evrope.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar