Dejan Stanković i Aleksandar Katai, Foto: Srdjan Stevanovic

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 u Beogradu igraju protiv Brage u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„Braga je ozbiljna ekipa, igraju napadački fudbal, odavno nismo igrali protiv takvog rivala i biće to lep test za moj tim, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je istakao da će njegova ekipa protiv gosta iz Portugalije igrati pametno.

„Radili smo dobro, verujem u momke i pun sam optimizma. Ovaj stadion branimo svim snagama, da kažem da neću kalkulisati lagao bih, ali uplašiti se neću sigurno. Rizikovaćemo, ali pametno“, poručio je Stanković.

Zvezda će igrati bez Milana Pavkova, a meč je ujedno uvertira za večiti derbi koji će se igrati u nedelju od 18 časova u Humskoj.

U prvenstvu, Partizan ima 21 bod sa maksimalnim učinkom, Zvezda ima 19.

Što se Brage tiče, ona je vezala dva remija bez golova u šampionatu Portugalije, prethodno je 20. avgusta pobedila Morerense na gostovanju sa 3:2.

Dejan Stanković svrstao je Bragu u četiri najbolje ekipe prvenstva, ali to ovaj tim tek treba da pokaže u aktuelnoj sezoni – Braga je trenutno šesta ispod evropske crte, sa osam bodova iz pet kola.

Zanimljiv podatak je da Braga nikad nije poražena na početku grupne faze Lige Evrope, ima pet pobeda i remi, pa će Dejan Stanković imati posebnu misiju u ovoj utakmici.

U grupi su još Midtjiland i Ludogorec, koji se sastaju u 18.45.

Bonus video – Atmosfera na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar