Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Crvena zvezda će 18. februara na svom terenu dočekati ekipu Milana u okviru osmine finala Lige Evrope, a crveno-beli su obavestili javnost kako će biti moguće doći do karata za ovaj spektakl.

PROČITAJTE JOŠ...

Jedini preduslov, za koji je pitanje da li će biti ispunjen, jeste da publici bude dozvoljeno prisustvo na stadionu u „Ljutice Bogdana“.

„Crvena zvezda obaveštava članstvo da će presek spiska aktivnih članova koji bi imali pravo da u pretprodaji kupe karte za utakmicu protiv Milana (u slučaju dozvole za prisustvo publike), biti napravljen u petak 5. februara 2021. godine u 17 časova. Iz tog razloga pozivamo sve članove, koji to još nisu učinili, da što pre obnove svoje članstvo. Isto važi i za one koji tek planiraju da se učlane.

Naš klub nastavlja se pripremama za organizaciju utakmice šesnaestine finala Lige Evrope. Kako bi sistem za prodaju karata bio spreman da u svakom scenariju omogući prodaju karata po fazama i putem interneta, u petak u 17 časova ćemo zaključiti spisak članova koji bi imali prioritet pri kupovini karata za ovaj meč“, navedeno je u pratećem saopštenju crveno-belih.

Kada su u pitanju prioriteti, navijači bi bili podeljeni u nekoliko kategorija:

Prvi krug prioriteta 

Vlasnici sezonskih karata FK Crvena zvezda za sezonu 2020/21

Drugi krug prioriteta

– Svi aktivni Standard članovi (stariji od 18 godina) sa plaćenom članarinom za sezonu 2020/21

– Svi aktivni Junior Plus članovi (15 do 18 godina) sa plaćenom članarinom za sezonu 2020/21

– Svi Junior članovi učlanjeni nakon 1. januara 2021. godine koji su platili članarinu za sezonu 2020/21

– Svi ranije učlanjeni Junior članovi koji su se na poziv Kluba prijavili tokom prošlog vikenda za kupovinu karata za ovaj meč i o tome dobili potvrdu od strane Kluba

Članarinu je moguće obnoviti na nekoliko načina – preko servisa za članstvo i putem Interneta (rok petak, 5. februar, do 17 časova), u Red Star šopu (4. februar, do kraja radnog vremena) ili uplatom na račun (rok 4. februar, do 17 časova)

Što se tiče potencijalne cene karata, ona će zavisiti od toga da li će, i koliko navijača biti dozvoljeno na tribinama stadiona „Rajko Mitić“.

Revanš je na programu sedam dana kasnije, 25. februara na stadionu „San Siro“ u Milanu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar