Zinedin Zidan
Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Maurisio Poketino nije zadovoljan u Pari Sen Žermenu, a i dalje se pominje kao dugoročno rešenje na klupi Mančester junajteda, iako je doveden Ralf Rangnik koji će biti privremeni starteg. Pari Sen Žermen nije dugo čekao da reaguje.

PROČITAJTE JOŠ

Iako, Parižani isprva nisu hteli da puste Poketina, kada je postalo izvesno da će to kraja saradnje doći okrenuli su se drugim opcijama. Po mnogima je B varijanta bolja i od sadašnje.

Zinedin Zidan navodno ne želi da preuzme ekipu usred sezone, ali jedan izvor iz PSŽ svedoči da je dovođenje Francuza gotova stvar.

Najpre je Kalid bin Hamad bin Kalifa Al-Tani, brat katarskog šeika Tamima bin Hamad Al-Tanija, napisao poruku koja je ostavila vrlo malo dileme o kome se rade.

„Sve je dogovoreno. Uskoro zvanična potvrda. Dobro došao, Zezo“, napisao je on.

Aludirao je očigledno na „Zizu“ kako je nadimak slavnog igrača i trenera, a da ne bi bilo nejasnih situacija objavio je i njegovu fotografiju i poželeo svima laku noć.

Još uvek nije poznato da li je u pitanju neka neslana šala, ali je u pitanju verodostojan izvor jer je on prvi najavio dolazak Lionela Mesija u Pariz.

 

BONUS VIDEO Lionel Mesi u Pari Sen Žermenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar