Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Situacija sa pandemijom koronavirusa prinudila je mnoge klubove da planiraju unapred, a među njima je i Real Madrid, koji će zadržati na klupi Zinedina Zidana.

Francuski stručnjak je, kako prenosi list „As“, dobio signal čelnika kluba da počne da pravi planove za narednu sezonu, pošto je neizvesno kada i kako će se završiti sadašnja sezona.

Predsednik Florentino Peres je prelomio da Zidanu ukaže poverenje i u narednoj sezoni, bez obzira što Realu nije išlo najbolje tokom proteklih meseci.

Klub je pred eliminacijom u Ligi šampiona (Mančester siti dobio prvi meč u Madridu sa 2:1), a pitanje je šta će biti i u Primeri gde je ekipa već zabeležila osam remija i tri poraza u 27 utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:

Real ne zaostaje mnogo za Barselonom, svega dva boda, ali čini se da ni Zidan, a ni Peres nisu zadovoljni igračkim kadrom i da otuda planiraju brojne promene kada bude krenuo prelazni rok.

Što je sasvim izvesno, „As“ piše da će Zidan pokušati da proda nekoliko igrača među kojima je i reprezentativac Srbije Luka Jović koji je prošlog leta stigao na „Santjago Bernabeu“ za 60 miliona evra iz redova Ajntrahta iz Frankfurta.

Takoše, list tvrdi da su na listi za prodaju i iskusni Garet Bejl, koji se po svemu sudeći vraća u Englesku, iako je imao ponudu da ode i u Kinu. Uz njega, veruje se da će Real prodati i reprezentativca Kolumbije Hamesa Rodrigeza.

Planiran je povratak mlađih igrača sa pozajmica, poput Odegarda, Reguljona i Hakimija, ali svakako će akcenat biti na dovođenju atraktivnih pojačanja.

Pol Pogba iz Mančester junajteda je jedna od starih meta, a čini se da je sada veća šansa da ga Real angažuje pošto je i klub sa Teatra snova snizio cenu sa 150, na 100 miliona evra.

Takođe, pominje se i dolazak veznog igrača Ajaksa, Donija van de Beka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram