Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, pričao je i o fudbalerima koji su došli u zemlju usled pandemije koronavirusa.

Indirektno se misli na Luku Jovića, koji se nije pridržavao obaveznog karantina. Napadač Reala je naveo da je u Srbiju došao posle dozvole kluba i da nije bio pozitivno testiran na virus, dok je njegov otac naveo kako reprezentativac nije dobio krivičnu prijavu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne mogu da razumem ove mladiće koji su milioneri, koji misle da mogu sve. E, pa momci, ne možete sve. Veliko poštovanje za vas, hvala vam za sve, samo nama su životi naših najstarijih, ali i svih drugih ljudi, preči od vaših miliona i svega drugog“, naglasio je Vučić prilikom obraćanja medijima i dodao:

„Moraju da se poštuju zakoni, svi koji ne budu poštovali zakone biće oštro kažnjeni“.

Predsednik Srbije najavio je i nove, oštrije mere kako bi se sprečilo širenje Covid-19. Takođe, pored Jovića mislilo se i na Nikolu Ninkovića, koji takođe nije ispoštovao proceduru po dolasku iz Italije.

„Najlakše je kažnjavati, ali verujem da se ta dva mladića kaju. Prijave su podnete. Trenutno su u izolaciji, jedan je u stanu, drugi u hotelu. Ako pokušaju da izađu, biće uhapšeni. Dobri su to momci, verujem da će poštovati, ne treba se iživljavati na njima. Moja poruka je ista za sve, zakon je jednak za milioneri i obične ljude“, poručio je predsednik Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram