Jović
Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Luka Jović, fudbaler Reala iz Madrida oglasio se na društvenim mrežama povodom krivične prijave koja je podneta protiv njega.

Srpski napadač je prekršio obaveznu u samoizolaciju na koju su dužni svi građani koji su od uvođenja vanrednog stanja došli u zemlju, a tom povodom protiv njega je podneta krivična prijava.

PROČITAJTE JOŠ

Jović se poneo neodgovorno i po dolasku u Beograd nije ispoštovao obaveze, već je vreme provodio van karantina sa devojkom Sofijom Milošević koja je ujedno i bila povod centarforu Reala da dođe u srpsku prestonicu.

On je svoj postupak pokušao da opravda objavom na Instagramu u kojoj je uz svoju fotografiju ispred aviona napisao:

„Prošlog četvrtka, glavni čovek medicinskog tima Real Madrida je Luki Joviću dopustio da otputuje u Srbiju (uz prepisanu terapiju) i da bude u karantinu kod kuće“.

Jović
Foto: Instagram printscreen

“S obzirom na to da je stanje u svetu i našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u zadnje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam da doputujem u Srbiju, pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba”, poručio je Jović.

Izneo je ptom da je po sletanju u Srbiju takođe prošao još jedan test.

 

“Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam testiran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde”

Jović se izvinio svima ukoliko je bilo koga ugrozio.

“Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugorozio i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno”.

Ipak, objave koje je srpski fudbaler podelio sa svojim pratiocima samo su potvrda da je dobio odobrenje da napusti Španiju, ali ga dozvola madridskog lekara nikako ne oslobađa karantina predviđenog za sve koji su došli iz inostranstva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram