Ostoja Mijailović, Milorad Vučelić
Ostoja Mijailović, Milorad Vučelić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Navijači Partizana se ne mire sa lošom situacijom u klubu.

Jedan od oštrijih kritičara je uvek bio Željko Pantić, srpski novinar, koji je znao da ode i predaleko u kritikama, ali ovog puta se mnogi navijači crno-belih slažu sa njim.

PROČITAJTE JOŠ

Objavio je poruku šta misli o trenutnoj situaciji u Partizanu, a prozvao je dva čelnika kluba Ostoju Mijailovića i Milorada Vučelića.

Nije to uradio poimenice, baš kao što je i aluzijom sa „omiljena pesma njihovog vođe“ jasno da je aludirao na Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

„Jedan je KK Partizan doveo do stečaja. Drugi je FK Partizan doveo do očaja. Važno je da onaj ko ih održava u Partizanu bude zadovoljan obavljenim poslom i da kada ovaj igrokaz svađe prođe, mogu zajedno sa svojim vođom da zapevaju: Doš’o je i taj dan…Omiljena pesma njihovog vođe“, napisao je Pantić.

U pitanju je navijačka pesma koja predstavlja prozivku na račun crno-belih, a drugi deo stiha je „Umro je Partizan“.

Navijači Partizana su već neko vreme nezadovoljni radom fudbalskog kluba, pa su javno pozivali na ostavke Uprave, smenu trenera i promenu situacije u kojoj se trenutno nalazi tim iz Humske. Od početka sezone je jedina promena odlazak Ivice Ilieva, sportskog direktora crno-belih.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare