Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/Instagram

Rusija je imala plasman na Svetsko prvenstvo u svojim rukama od kojeg je delilo manje od deset minuta, a onda je usledio šokantan trenutak i trauma za ruski fudbal koja će trajati godinama.

PROČITAJTE JOŠ

Kudrijavcev je na potopljenom terenu u splitu nespretnom reakcijom postigao autogol i potopio nade Ruij da bi mogli direktno do plasmana u Katar.

A ko je veteran u zadnjoj liniji odbrane Rusije?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nastya Kudryashova️️️ (@nastya.kudryashova)

Kudrijašov ima 34 godine, a karijeru je krenuo iz niželigapa Sibirjaka. Put ga je odveo u veliki Spartak iz Moskve gde je proveo sedam godina, ali ga je klub slao na pozajmice, pa je skupio samo 31 meč.

Punu afirmaciju je stekao u ekipi Tereka iiz Groznog koja ga je odvela do reprezentacije, a zatim i u Rostov koji ga je platio dva miliona evra, posle čega kreće silazna putanja. Usledile su kratke epizode u tri kluba koja su ga se rešavala u kratkom roku zbog loših igara i vladanja, ali je uvek privlačio pažnju zbog atraktivne supruge.

Nastja Kudrijavšov jedna je od najatraktivnijih Ruskinja i influenserka na društvenim mrežama.

Detinjstvo je provela u Sibiru, a sada uživa u luksuznom životu. Ona i Fedor se znaju od mladosti, a zajednno imaju dvoje dece.

Neki navijači na Tviteru već su počeli zbijati šale o tome kako ga čeka teška kazna od Putina, a mnogi su njegov kiks povezali sa brojem 13.

Kudrijavšov nije prvi put na meti navijača zbog loše rekacije, jer je već jednom loše intervenisao upravo protiv Hrvatske.

Na Svetskom prvenstvu u Rusiji Rusiji u meču protiv Hrvatske koji su Rusi izgubili posle 2:2 i šutiranja penala, kod izjednačujućeg gola Hrvatske upravo je Kudrjašov bio taj koji je pratio Kramarića, ali ga je u zadnjem trenutku pustio pa se okliznuo i ostavio otvoreni prostor napadaču „kockastih“.

BONUS VIDEO Pogledajte bizarni autogol koji je poslao Hrvatsku na Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar