Foto: youtube.com

Fudbalski klub Vojvodina želeo je da tokom zime dovede Zambijca Emanuela Čabulu, ali je to stopirao jedan general.

PROČITAJTE JOŠ

Pored Veljka Simića, Voša je želela i jednog stranca koji igra na poziciji špica, u pitanju je Emanuel Čabula, koji je na Kupu afričkih nacija igrao za selekciju svoje zemlje.

Pregovori su odmakli, ali su i propali na bizaran način, što je objasnio novi sportski direktor Novosađana, Milan Kosanović.

„FK Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-belom dresu. Nažalost, umešao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa“, rekao je Kosanović za Dnevnik.

Istakao je Kosanović da je reč o igraču koji poseduje odlične karakteristike i koji bi ovoj ekipi Voše jako dobro došao.

„Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na leto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno. Bez obzira na to, mislim da smo dovođenjem Simića uradili veliki posao i da sada imamo veoma dobro ukomponovan tim, s odličnim rešenjima na svakoj poziciji.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar