Foto: EPA-EFE/Koen van Weel / POOL

Holandski fudbaler Vut Vehorst novi je igrač Mančester junajteda, javio je poznati fudbalski insajder Fabricio Romano.

Vehorst je igrao nedavno na Mundijalu u Kataru za reprezentaciju Holandije i tamo je zablistao u četvrtfinalu gde je dao dva gola Argentini.

PROČITAJTE JOŠ:

Dotle je bio bez pogotka u matičnom Bešiktašu mesec i po dana, a sada je završio transfer u Junajted.

Svi uslovi su dogovoreni, a Bešiktaš bi trebalo da dobije tri miliona evra na ime obeštećenja, a onda će dovesti Holanđanina kao pozajmljenog igrača Barnliju, dovesti u svoje redove.

Holanđanin ima 30 godina, a njegova pozajmica iz Bešiktaša u Barnli trebalo je da se završi juna ove godine, kada je i isticao Vehorstov ugovor.

On je bio u centru pažnje posle sučeljavanja sa Lionelom Mesijem. Mesi ga je vređao posle utakmice, nakon što je Vehorst Argentini dao dva gola u 83. minutu, a onda i u 11. minutu nadoknade za produžetke.

Holandija je kasnije ispala na penale, Argentina je preko Hrvatske i Francuske posle osvojila titulu svetskog prvaka i trofej „boginje“, a Vehorstu će transfer u Junajted bar malo pomoći da se oporavi od poraza na Mundijalu.

Posle Katara je i u klubu zaigrao bolje, pošto je za doskorašnji klub, Bešiktaš dao tri gola za petnaestak dana. On bi u četvrtak trebalo da dođe na lekarske preglede u Mančester.

BONUS VIDEO: Dušan Vlahović trči nakon utakmice sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar