Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Partizana, otkrio je detalj razgovora predsednika kluba Milorada Vučelića i Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

Vuletić je govorio o jednom duelu Radničkog i Partizana u Nišu i dešavanjima pre i nakon susreta.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je opisao dolazak na stadion, razgovor koji je samo usput čuo, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledio je jedan još važniji.

„Dolazimo na stadion gde nas dočekuje predsednik Radničkog koji govori na telefon sa očigledno predsednikom države. Na telefonu on kaže „Ne brini predsedniče, će ih ja utepam u Nišavu“. Ulazite u svečanu ložu i dobijate tu informaciju, ali se osećate relativno stabilno jer znate koliko vredite, koliko dobro igra tima, znate da je to taj momenat – koji drugi? Tango smrti je tu. Završava se ova utakmica, Partizan pobeđuje. Verujte, nije prošlo ni 30 sekundi, a predsedniku Vučeliću je zazvonio telefon. Predsednik Srbije je u Kini i tamo je u tom momentu negde oko tri ujutru, predsednik države, budući da ja tik sedim uz predsednika Vučelića, te se čuje sve, najgrubljim rečima preti da ćemo svi proći zbog ove pobede jako, jako loše“, rekao je u dahu Vuletić za KTV.

Nije želeo da otkrije više od ovog detalja, ali je objasnio kakvo je raspoloženje bilo u Partizanu.

„Neću ga citirati, nije dostojno državnika to što je izgovorio. Jednostavno, mi smo, nas trojica Vučelić, Vazura i ja, nakon tog meča otišli u restoran gde su svi drugi slavili, a mi smo se sedeli kao pokisli. Gledali smo jedan drugog znajući šta se sprema Partizanu i tada sam izrekao čuvenu rečenicu: Nakon tanga smrti, dolazi vreme smrti. To vreme smrti traje i sada“, završio je Vuletić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (4)