Vuletić kaže da Partizan neće dozvoliti da Terzić bude predsednik FSS
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan, smatra da Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, želi da postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Iz FSS najavljuju da ćemo barem još dve godine čekati na uvođenje VAR tehonologije. U komisiji, zaduženoj za uvođenje VAR tehnologije, je Kostadin Terzić, zaposleni kadar u Komisiji za licenciranje FSS. Izuzev pitanja kako je moguće da u Komisiji za licenciranje sedi sin generalnog direktora jednog od klubova koji plediraju na licencu, svedoci smo ovih dana velikog zaveta ćutanja, klasične omerte u srpskom fudbalu“, kaže Vuletić za Nova.rs. i dodaje:

„Tako se za novog predsednika FSS samostalno i bahato već izabrao alfa doktor Terzić, koji nije zadovoljan uprkos činjenici da ceo FSS radi za njega i njegov klub i da mu je sadašnji predsednik (Slaviša Kokeza prim.aut) zaposlio sina. On želi više. I to iza leđa. Želi da jedna raja nema dva gospodara i da ne može dva globa trpeti“.

Vuletić je naveo kako klub iz Humske to neće dozvoliti…

„Menadžerski krugovi u njemu vide slamsku spasa i njegov interpolov pasoš sa usavršavanja u Americi, nastoje da već u narednoj sezoni Srbija dobije doktora za predsednika FSS. Taj plan, o kojem niko ne sme ništa javno da kaže, a svi za njega znaju, očigledno ide preko leđa FK Partizan, već anticipirajući Zvezdu kao narednog šampiona. Ako drugi ne smeju, ja smem da im poručim – no pasaran“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ujedno, funkcioner crno-belih imao je i zamerke na termin odigravanja utakmice u Kruševcu, jer Partizan na startu Superlige gostuje Napretku u subotu od 17.30.

Ne baš uobičajen termin kada su ovakve vrućine na snazi u našoj zemlji.

„Nova sezona počinje tako što od svih klubova u prvom kolu Partizan jedini igra u 17.30, dok ostali klubovi igraju od 19 časova pa nadalje. Emiter, kupac i nosilac TV prava Arenasport, poznata po višečasovnom sportskom programu, kao uvodom u svaku evropsku utakmicu Crvene zvezde i petominutnim uključenjem u studio pred evropsku utakmicu Partizana, bez bilo kakve konsultacije sa našim klubom određuje termine u kojima se igra utakmica“, rezigniran je Vuletić.

Kako kaže, u drugom kolu ih čeka još raniji termin.

„Za sledeće kolo planirani termin je 17 časova. Nije ovo njima prvi put da se ovako ophode prema Partizanu. Kod njih važi pravilo da Partizan leti treba da igra popodne u vreme velike vrućine, a zimi uveče u vreme najveće hladnoće“, zaključio je Vuletić.

PROČITAJTE JOŠ Zvezda igrala Ligu šampiona, a Partizan zgrće novac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar