Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Prvi meč posle dva meseca odigrali su fudbaleri Crvene zvezde. Rival je bila omladinska selekcija koja je pokazala da ima potencijal i karakter. Zvezdin napadač Aleksa Vukanović pohvalio je mlađe kolege, a nije krio zadovoljstvo i zbog postignutog gola (3:0).

„Svaki meč je sam po sebi težak. Naši omladinci su ozbiljna ekipa. Rade i napreduju iz dana u dan, što je i normalno u njihovim godinama. Nisu se predavali, do poslednjeg minuta su igrali srcem i pokazali su da na njih se može računati. Očekivano je bilo da smo pokazali kvalitet, ipak smo stariji i iskusniji. Iako da je pobeda u drugom planu, ali ipak mnogo znači, zbog svake naredne koja će doći“, rekao je za zvanični sajt Crvene zvezde Vukanović.

PROČITAJTE JOŠ

Bez obzira na to što je reč o kontrolnoj utakmici, Vukanović ne krije zadovoljstvo zbog postignutog pogotka.

„Naravno da mi znači što sam dao gol, kao i svaki pre ovog. Posle tolike pauze postići pogodak je sjajna stvar. Moglo je biti i više, ali šta je tu. Ovo će mi mnogo značiti na psihološkom planu kako bi se iz utakmice u utakmicu povećavao broj golova i pobeda. Želim da kažem i da su omladinci sjajno odigrali, verujem da u njihovoj ligi igraju više napadački. To protiv nas nisu mogli da urade sa lakoćom, ali sam ponosan što imamo ovako sjajan mladi tim“, kaže Aleksa.

Vukanović je otkrio da igrači srpskog šampiona čine sve da ispune zahteve trenera Dejana Stankovića.

„Teške su noge i moram priznati da smo pomalo i umorni od celokupnog dosadašnjeg rada. Takav je princip rada našeg stručnog štaba, ali nama ne pada teško da treniramo tim tempom. Trudimo se da ispunimo sve što Dejan Stanković i njegov tim zahteva od nas. Za sada sve to ide po planu i mislim da smo na pravom putu“, završio je napadač Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar