Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac sa 4:1 u meču 27. kola Superlige Srbije, stigli do 15. pobede u nizu, a četvrti gol na meču dao je Aleksa Vukanović.

PROČITAJTE JOŠ...

Krilni napadač crveno-belih šansu je dobio u drugom poluvremenu umesto Bena, i odužio se Dejanu Stankoviću na najbolji mogući način.

„Želeo bih da čestitam saigračima, jer su dali svoj maksimum na današnjem meču. Osećamo umor igrajući konstantno utakmice, u ritmu sreda-nedelja. Uprkos tome, ispoštovali smo sve što je trener Stanković, zajedno sa svojim stručnim štabom tražio od nas. Naravno imamo još puno prostora za napredak i moramo dosta da radimo kako bi otklonili greške koje se javljaju tokom meča. Idemo dalje, nova tri boda su upisana što je u ovom trenutku najvažnije“. rekao je Vukanović za zvanični sajt kluba.

Pokazao je Vukanović ponovo da poseduje odličan „njuh“ za gol, našao se na pravom mestu u pravo vreme i prosledio loptu u mrežu:

„Dobro sam se snašao u protivničkom šesnaestercu. Veoma mi je drago zbog ovog pogotka, drugog u nizu. Bio sam strelac protiv Mačve i sada protiv Voždovca, što mnogo znači igraču koji igra na mojoj poziciji. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i u budućnosti. Ali pre svega drago mi je zbog cele ekipe, pokazali smo karakter i preokrenuli rezultat u našu korist“, zaključio je Vukanović.

Zvezdu u narednom kolu očekuje meč protiv Mladosti iz Ručana na stadionu „Rajko Mitić“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar