Vladimir Vuletić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Podigao je buru Vladimir Vuletić nakon opširne ispovest za Nova.rs, što je bio dovoljan povod za napade iza tabora Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši potpredsednik FK Partizan otvoreno je pričao o dešavanjima u Humskoj i svim pratećim događajima, hapšenjima kriminalne grupe na čelu sa Veljkom Belivukom, kao i samom funkcionisanju kluba, JSD Partizan, Žarku Zečeviću, Ostoji Mijailoviću, Vojislavu i Novaku Nediću…

Nije se libio Vuletić da priča i o napadima huligana, a zbog svega se našao na meti predstavnika SNS. I to, ni manje ni više, nego potpredsednika stranke Milenka Jovanova.

Visokom funkcioneru vladaćuje stranke očito je zasmetao deo ispovesti pod naslovom „Vuletić: Skandal je da Vučić iznosi detalje istrage na TV„.

„Skandalom bi se, profesore Vuletiću, moglo nazvati nešto drugo… Ali da ostavimo po strani i ispovesti i uvrede i navike koje jesu, ili nisu (na)strane, već samo na jedno pitanje odgovorite: jeste li se, dan pred hapšenje te grupe, zaklinjali na vernost Velji Nevolji? Da, ili ne“, napisao je Jovanov na Tviteru.

Nije dugo prošlo dok je dobio odgovor:

„Naravno da ne. Ja nisam kao Vi, da se zaklinje na vernost najpre Koštunici, a nekoliko godina kasnije, drugima. Ja sam zaklet na vernost samo pravnoj državi i Partizanu“, poručio je Vuletić na istoj društvenoj mreži.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare