Lazar Arsić u dresu Voždovca; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Voždovac je poslednjeg dana prelaznog roka vratio dvojicu nekadašnjih članova, pa će u nastavku sezone za "zmajeve" igrati iskusni vezista Aleksandar Stanisavljević i Lazar Arsić.

Posle Austrije, Mađarske, Izraela i Кazahstana, došlo je vreme da se 31-godišnji Stanisavljević vrati na „krov“.

PROČITAJTE JOŠ

“Stanisavljević je izuzetan fudbaler i drago nam je što je ponovo deo Voždovca. Pored njegovih igračkih kvaliteta, verujem da će iskustvom pomoći našem mladom timu. Ponosni smo što naši bivši igrači Voždovac doživljavaju kao svoj drugi dom i uvek se rado vraćaju“, istakao je generalni direktor kluba Miloš Mirković.

I sam Stanisavljević je zadovoljan što je opet među „zmajevima“.

„Voždovac je poznat po porodičnoj atmosferi i to je bio jedan od glavnih razloga što sam rado prihvatio poziv da ponovo zaigram na ‘krovu’. Želim da pomognem ekipi da zajedno ostvarimo ciljeve, a smatram da ovaj klub može da se bori za visoku poziciju na tabeli“.

Stanisavljević je sa Voždovcem potpisao uvor na šest meseci, odnosno do kraja tekuće sezone, a isto je učinio i Lazar Arsić.

Aleksandar Stanisavljević; Foto: FK Voždovac

Tridesetogodišnji Beograđanin za „zmajeve“ je nastupao 2019. godine, posle čega ga je fudbalski put odveo u u Kinu i Južnu Koreju.

”Mnogo sam srećan zbog povratka u Voždovac. Kada sam odlazio pre dve godine, govorio sam o osećaju koji imam ovde, o porodičnoj atmosferi i ljudima u klubu. Neće biti teško prilagoditi se, dok na terenu od mene možete da očekujete maksimalno zalaganje i posvećenost”, rekao je Arsić po potpisivanju novog ugovora sa starim klubom.

Direktor Mirković ponovio je da će igrati napadački fudbal.

„Ekipu su pojačali iskusni igrači. Izuzetno nam je drago što će Arsić ponovo nositi dres našeg kluba i od njega očekujemo maksimalan učinak”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar