Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Jovan Damjanović, nekadašnji sportski direktor, pa trener Voždovca više ne obavlja funkciju šefa struke "zmajeva", objavio je klub.

Damjanović je na mesto trenera došao marta 2020. godine, posle odlaska Radomira Kokovića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jovan je dugo bio deo Voždovca i mnogo je doprineo svojim radom na svim pozicijama. Njegov put od uloge igrača do funkcionera bio je prirodan, a Voždovac je sa njim na čelu stručnog štaba igrao lep fudbal. Ipak, rezultati se nisu poklopili i došlo je vreme za promene. U ime kluba mu želim mnogo sreće u nastavku trenerske karijere“, rekao je Miloš Mirković, generalni direktor Voždovca.

Damjanović je bio i direktor omladinske škole „zmajeva“, a poslednjeg dana u klubu se pozdravio sa igračima i zaposlenima.

„Ovde mi je bio drugi dom i uživao sam u radu u klubu. Mnoge od ovih momaka sam selektirao kroz omladinsku školu i ponosan sam što su dogurali do prvog tima. Verujem da će ovi momci i ovaj tim pokazati koliko vrede“, naveo je Damjanović.

Voždovac je objavio da će u utorak saopštiti i ime naslednika Jovana Damjanovića na klupi beogradskog kluba. Podsetimo, Voždovac je trenutno na 11. mestu Superlige sa 38 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar