Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Fudbaleri Voždovca završili su letnje pripreme u Vrnjačkoj Banji, a trener Jovan Damjanović rekao je da je zadovoljan urađenim, ali i istakao da ekipa ima još prostora da napreduje.

Kako je naveo klub u saopštenju, najbitnije je da niko u ekspediciji Voždovca nije imao problema sa koronavirusom i da je kompletna ekipa u sjajnom zdravstvenom stanju započela i završila boravak u Vrnjačkoj Banji.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji odigrana su i dva kontrolna meča i to oba protiv timova koji će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije, Sloge iz Kraljeva i Radničkog iz Kragujevca. U duelu protiv Sloge „zmajevi“ su bili bolji sa 1:0, dok u meču protiv Radničkog nije bilo golova.

Voždovac je treći meč trebalo da igra danas, protiv Borca u Čačku, ali je ta utakmica otkazana.

„Mogu da konstatujem da sam zadovoljan urađenim. Momci su pokazali da su zaista ozbiljna grupa fudbalera, da su veliki profesionalci i imali su pravi odnos prema radu u poslednje dve nedelje. Takođe moram da spomenem i ponašanje van terena, koje je bilo dostojno grba i reputacije našeg kluba“, rekao je Damjanović.

Po njegovim rečima, Voždovac je u dve kontrolne utakmice izgledao dobro na terenu.

„Ima, naravno, još dosta posla kojeg treba uraditi, ali generalno moram biti zadovoljan. Žao mi je što je otkazana današnja provera protiv Borca, ali nadam se da ćemo u Beogradu imati još dobrih provera pred start prvenstva. Idemo kući, nastavljamo sa dobrim radom i podižemo nivo zahteva i počinjemo da se bavimo detaljima“, rekao je Damjanović.

I kapiten Voždovca Nemanja Nikolić zadovoljan je urađenim tokom glavnog dela priprema.

„Gotov je glavni deo priprema, radili smo punom parom uz dva treninga dnevno i dve odigrane utakmice. Moramo biti zadovoljni uradjenim, ali forma se gradi polako, tako da u narednom periodu tek očekujem eskalaciju svega što smo uradili, jer ima tu još prostora za napredak“, rekao je Nikolić.

„Postavili smo pred sebe visoke ambicije i moramo da se nadogradimo u svakom segmentu u odnosu na prošli sezonu. Bitno je da imamo dobru atmosferu u timu, to je preduslov za svaki uspeh, a nama sada ostaje da u Beogradu vredno radimo na detaljima koji prave razliku izmedju prosečne i odlične sezone“, dodao je on.

Nakon povratka u Beograd fudbalere Voždovca očekuje slobodan vikend, a novi trening zakazan je za ponedeljak na „Krovu“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar