Damjanović
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je da njegova ekipa nije u prijatnoj situaciji, ali da je pokazala da je sposobna za velika dela i da će pokušati da se protiv Partizana prikaže u pravom svetlu.

„Trenutno se nalazimo u ne toliko prijatnoj situaciji nakon pet vezanih poraza, ali mislim da to nije realna slika ovog tima i onoga što momci mogu. Pokazali su u prvom delu prvenstva da su ekipa za velika dela, samo je potrebno da se vratimo na pravi kolosek. Imamo kvalitetan tim i sjajnu grupu igrača, to će uskoro izaći na videlo“, rekao je Damjanović u najavi utakmice.

Voždovac će u subotu dočekati Partizan u 26. kolu Superlige Srbije, a utakmica će se zbog pandemije koronavirusa igrati pred praznim tribinama.

Damjanović je naveo da je susret sa crno-belima trebalo da bude praznik fudbala.

„Dolazi nam ozbiljan protivnik, a mi ćemo pokušati da se predstavimo u najboljem svetlu“, istakao je Damjanović.

Voždovac neće moći da računa na povređene Nemanju Pejčinovića i Nemanju Vučića, dok kapiten Nemanja Nikolić neće igrati zbog suspenzije. Upitan je i nastup golmana Ilića. Takođe, neće igrati i jedan od najboljih igrača Jovan Nišić, jer je takav dogovor napravljen pri njegovom transferu iz Partizana u Voždovac.

„Bilo kako bilo, ko god da izađe na teren biće ono najbolje što Voždovac ima“, rekao je Damjanović.

Utakmica će početi subotu u 15.30 na stadionu Voždovca.