Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Nekadašnji generalni sekretar Crvene zvezde Vladimir Cvetković je reagovao na izjavu bivšeg tehničkog direktora Milana Paola Taveđe.

Italijan je nedavno rekao kako je video čelnike beogradskog kluba da sa sudijama izlaze u noćni provod dan pred utakmicu Crvene zvezde i Milana 1988. u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Cvetković je za „Sportski žurnal“ rekao da ni ne zna ko je uopšte Taveđa.

„Od Milanovih direktora poznajem Brajdu. On je gospodin, ne bi mu palo na pamet da ovako priča. Nije mi jasno zašto se 30 godina kasnije na ovaj način otvara tema o utakmici, ali i to je dokaz koliko je Zvezda velika dela napravila kad se njeni mečevi prepričavaju“, rekao je Cvetković.

Kako navodi „Sportski žurnal“, priča da čelnici Crvene zvezde idu u noćni provod sa sudijom utakmice zvuči kao bajka.

„Nema to veze sa vezom. Izmišljotina. Pa, gde to uprava ide sa sudijama u noćne klubove. Valjda je logika da, ako se to i radi, uz njega budu nepoznati ljudi koji vole klub“, naveo je Cvetković.

On je dodao i da njemu idu zasluge za odlaganje utakmice, kao i da Taveđa nije imao nikakvu ulogu u tome.

„Evo još jednog dokaza da je izmišljotina. Toliko se sudija uplašio što su ga navodno videli sa Zvezdinom upravom, da je poništio čist gol Milanu! Lopta je udarila u mrežu, Maza Vasilijević pokušao da izbaci. Oštetio je njih, a ne nas“, zaključio je Cvetković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar