Foto: EPA-EFE/ESTELA SILVA

Marselj je pretrpeo ubedljiv poraz na stadionu "Dragao" od Porta u 3. kolu Lige šampiona - 3:0. Bio je to povod da Andre Viljas-Boaš pogleda istini u oči, na mestu gde se trenerski afirmisao.

Francuzi su posle tri utakmice bez bodova i bez postignutog pogotka, s gol-razlikom 0:7.

Jasno je da ekipa nema šta da traži u elitnom takmičenju, a o svemu tome Viljas-Boaš kaže.

PROČITAJTE JOŠ

„Ubijamo sami sebe, sve vreme to radimo. Individualne greške nam određuju sudbinu, poklanjamo rivalima golove. Sve zbog sitnica, detalja. Tako je bilo na gostovanju u Atini protiv Olimpijakosa, tako je bilo sa Mančester sitijem i sada sa Portom. Tako se stiče iskustvo, očigledno. Portugalci su bili jači, iako smo ovog puta, za razliku od uvodna dva kola, imali posed lopte. Ukoliko je to dovoljno u Ligi 1, nije u Ligi šampiona. Na sve to nemamo sreće, kod prvog gola Porta, posle smo promašili penal. Ma, sami sebe ‘ubijamo’ greškama“, besan je Boaš.

Liga šampiona je tek na pola odigrane grupne faze, ali su koferi Marselja već spakovani. Nadaju se da bi mogli bar do trećeg mesta u borbi s Grcima, koje bi ih odvelo u Ligu Evrope, ali…

„Liga Evrope nije bonus, to je takmičenje za gubitnike. To je minimum prihvatljivo takmičenje. I dalje smo u igri da se plasiramo tamo. Bićemo domaćini Olimpijakosu i Portu, videćemo. Liga šampiona će se za nas brzo završiti, a ja želim da izgledamo bolje nego u prva tri kola“, rekao je trener Olimpik Marselja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar