Dragiša Gudelj
Foto: Screenshot Twitter Hello Dave

Strašna scena.

Dragiša Gudelj, rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje, izgubio je svest tokom utakmice njegove Kordobe protiv Rasing Ferola, a iako je ubrzo došao sebi, snimak pokazuje da je situacija bila daleko od jednostavne.

PROČITAJTE JOŠ

Brzom reakcijom lekarske ekipe Gudelj je stavljen na nosila, a u momentu kada je trebalo da ga ubace u kola hitne pomoći, došlo je do neočekivanog razvoja događaja.

Gudelj se iznenada podigao, seo, i pokušao da skoči sa kolica, što je, sudeći po reakciji prisutnih doktora, prepalo neke od njih. Usledila je rasprava sa lekarima koji su uspeli da ga posle kraćeg ubeđivanja ubace u vozilo, dok su se Gudeljevi saigrači držali za glavu.

Štaviše jedan od njih je kleknuo na travu tokom prekida od 11 minuta i počeo da se moli za Gudelja.

Ipak, nije se isprva video snimak trenutka kada Gudelj ostaje bez svesti. Pokušao je da nasloni dlanove na kolena, a onda je samo pao na leđa. Glavni sudija susreta je odmah uočio da nešto nije u redu, pa je prekinuo meč i dotrčao do fudbalera.

Saigrači su odmah pozvali lekarski tim, a iako se Gudelj grčio, odlučili su da ga okrenu na stranu za svaki slučaj. Usledila je brza reakcija, pa je Gudelj prevezen u bolnicu.

Snimak koji se nalazi pred vama je uznemirujući i ne preporučujemo da ga gledaju maloletne osobe i osobe kojima bi moglo da pozli.

BONUS VIDEO Ko je Nemanja Gudelj?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar