Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Velika pobeda i dupla kruna crveno-belih.

Zvezda je do prednosti stigla u 26. minutu i to nakon akcije Slavoljuba Srnića i Aleksandra Kataija. Srnić je loptu prosledio ka Kataiju koji je sa ivice kaznenog prostora iz drugog kontakta fantastičnim udarcem gotovo pocepao mrežu crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ...

Od tog momenta Zvezda je pomalo stala, Partizan zaigrao znatno angažovanije, ali nije uspeo da dođe do poravnanja pre završetka prvih 45 minuta. U drugom poluvremenu je nastavio istim tempom, pritiskali su crno-beli, a inicijativa se isplatila u 61. minutu, kada je Slobodan Urošević sjajno ispratio centaršut Aleksandra Lutova i veoma lepim volej udarcem po zemlji loptu poslao u dalji ugao gola Milana Borjana.

No, 11 minuta kasnije, u jeku naleta crno-belih Mirko Ivanić je povukao loptu, video da se Katai otvara, uputio pas u prazan prostor. Nemanja Miletić je promašio loptu, a krilni fudbaler crveno-belih izašao sam pred Nemanju Stevanovića.

Usledio je ne baš savršen dribling, ali je uspeo da obiđe golmana Partizana, a potom uz malo muke loptu pre nego što je izašla van granica igrališta plasira u mrežu za veliku radost crveno-belih.

Golove sa derbija možete da pogledate na snimcima ispod:

BONUS VIDEO Navijači Partizana vređaju Snežanu Borjan, suprugu golmana Crvene zvezde Milana Borjana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar