Puškaš arena Budimpešta, Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević

Zanimljiva scena oko "Puškaš arene" gde će i jedni i drugi, i Srbija i Mađarska u subotu uveče imati veoma veliki ulog.

Foto: Nova.rs

Oba tima imaju po deset bodova na tabeli grupe G, Mađari su pobedili „orlove“ u Beogradu pre mesec dana sa 2:1, a imaju i meč manje, zbog čega timu Dragana Stojkovića Piksija treba pobeda da ne bi ekipa uzdrmana dočekala Crnogorce.

PROČITAJTE JOŠ:

Interesovanje za meč u Budimpešti je veliko, pa preko sajta Fudbalskog saveza Mađarske više ne možete da kupite karte, jer piše da su rasprodate.

Puštene su u petak oko podneva i začas su nestale, a kad obiđete krug oko stadiona, gde će biti odigran meč koji Nemzeti sport opisuje kao utakmicu godine, ništa vam ne bi to potvrdilo ili nagovestilo.

Puškaš arena Budimpešta, Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević

Bilborda ili plakata sa pompeznom najavom utakmice Srbije i Mađarske nema, a po stubovima u blizini stadiona reklamira se Csodalada cirkus, koji bi trebalo da nastupa narednih dana.

Na drugoj strani „Puškaša“ se po banderama nalaze jedino plakati koji kasnije u oktobru najavljuju takmičenje u karateu.

Puškaš arena Budimpešta, Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević

Bilo kako bilo, karte su, po informacijama mađarskog saveza već rasprodate, pa se čini da nema ni potrebe da se reklamira fudbal kad je interesovanje unapred bilo ovako veliko.

Kapiten srpskog tima Dušan Tadić nada se da će na tribinama biti i srpskih navijača među očekivanih 65.000 ljudi, dok se selektor „orlova“ Dragan Stojković Piksi raduje atmosferi kakvu nije mogao da vidi u Beogradu jer su tribine Marakane zbog kazne bile puste.

Foto: Printscreen MLSZ

BONUS VIDEO: Piksi dobro raspoložen pred meč godine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar