Foto: Screenshot Youtube

Prognozira mu se blistava karijera

U Hrvatskoj se sprema transfer bomba, pošto se poznati fudbalski novinar Nikolo Šćira oglasio oko povezivanja 15-godišnjeg Luke Vuškovića i Pari Sen Žermena.

Kako Italijan navodi, PSŽ se ozbiljno zainteresovao za mladog fudbalera Hajduka i sprean je da plati četiri miliona evra uz još milion kroz bonuse.

PROČITAJTE JOŠ:

Vušković igra za juniore Hajduka i u tom uzrastu je odigrao osam mečeva u prvenstvu i još tri u Ligi šampiona. Za to vreme uspeo je da upiše tri gola. Igra glavom mu je jača strana, ali je pažnju privukao i spektakularnim golom protiv Istre, kada je „potegao“ sa svoje polovine i zatresao mrežu.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

Početkom oktobra, pomenuti štoper postao je najmlađi strelac u istoriji juniorske Lige šampiona. Nije imao zvaničan seniorski debi za tim iz Splita, ali je na nezvaničnoj prijateljskoj utakmici protiv Uranije iz Baške Vode postao najmlađi igrač Hajduka u istoriji.

Luka nije jedini u porodici Vušković koji se bavi fudbalom. Njegov statirji brat Mario, ima 20 godina i standardni je U21 reprezentativac Hrvatske. On je takođe ponikao u Hajduku, ali je trenutno u HSV-u iz Nemačke i čeka poziv za A selekciju svoje zemlje.

BONUS VIDEO Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar