Spartak - Partizan, Aleksa Đurasović i Nemanja Jović u duelu; Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak sa 1:0, ali je pogodak Bibarsa Natha sa penala ostao u senci haosa koji je nastao nakon dosuđene najstrože kazne za crno-bele.

U toku je bio 80. minut, kada su u kaznenom prostoru Subotičana u duelu bili defanzivac domaćeg tima Aleksa Đurasović i krilni napadač beogradske ekipe Nemanja Jović.

PROČITAJTE JOŠ...

Đurasović je uspeo da otkloni opasnost, lopta završila van igre, a utakmica nastavljena. Ipak, dva minuta kasnije Lazar Lukić je prekinuo meč i otišao da pogleda snimak nakon sugestije iz VAR sobe.

Ubrzo potom glavni arbitar se vratio na teren i pokazao na belu tačku, pošto je na snimku video da je defanzivac Spartaka levim kolenom udario igrača Partizana u desno koleno.

Odgovornost je preuzeo Natho, Izraelac je bio veoma siguran, a crno-beli došli do tri boda na jednom od najtežih gostovanja u sezoni.

Ubrzo je usledila i reakcija iz tabora Crvene zvezde, koja se oglasila burnim saopštenjem i direktno optužila svog nekadašnjeg legendarnog fudbalera i aktuelnog predsednika Fudbalskog saveza Srbije za otimanje titule.

BONUS VIDEO Bakljada „delija“ na početku drugog poluvremena sa Partizanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar