Ovo ne ide u prilog timu sa Gudisona.

Fudbaleri Evertona slavili su sa 3:2 protiv Kristal palasa u odloženoj utakmici 33. kola i obezbedili mesto u Premijer ligi i za sledeću sezonu, ali su po završetku meča njihovi navijači napravili veliku kontrauslugu svojim ljubimcima.

PROČITAJTE JOŠ...

Poznati su Englezi kao veoma rigorozni kada je bilo kakav vid ugrožavanja sportista u pitanju, no uprkos tome kod navijača „karamela“ proradile su emocije, i to, utisak je, previše jako.

Naime, u 85. minutu, nakon što je Dominik Kalvert Luin doneo svom timu prednost od 3:2 nakon što su gubili 2:0, navijači Evertona su utrčali na teren kako bi proslavili gol kojim je ova ekipa obezbedila opstanak u eliti.

Iako se situacija smirila, oni vratili na tribine, a meč završen, ostaje nam da vidimo kako će na celu situaciju reagovati fudbalski savez Engleske i uprava Premijer lige.

Što se samog toka susreta tiče, Palas je poveo golom Žan Filipa Matete u 21. minutu, da bi u 36. Džordan Aju nakon sjajne kontre i konfuzije u redovima odbrane Evertona povećao na 2:0.

No, početkom drugog poluvremena Majkl Kin je gužvu u kaznenom prostoru pretvorio lepim udarcem u 2:1, da bi u 75. minutu Rišarlison doneo izjednačenje. Pet minuta pre kraja meča Kalvert-Luin je doneo veliku radost navijačima tima sa Gudisona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Intervju Dragana Stojkovića na promociji knjige „Sve za 10“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar