Foto: Screeenshot/Twitter

Emotivna poruka dečaka koji sa majkom živi u siromašnom delu Argentine

Nije strano da ljudi u nekim delovima Argentine žive u poprilično nehumanim uslovima, a koliko je život tamo težak pokazao je i dečak, kome je fudbal prva ljubav.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, jedan od novinara argentinske „Hronike“ je otišao u siromašni deo grada da popriča sa decom, a desetogodišnji dečak je svojom izjavom rasplakao i reporetra, ali i mnoge kraj malih ekrana.

Dečak koji pokazuje svoje znanje s fudbalskom loptom otkrio je da želi da postane fudbaler kako bi porodicu spasio siromaštva i bede u kojoj žive.

„Mama, kad budem fudbaler izvući ću te odavde“, rekao je dečak i time rasplakao novinara.

U reportaži je otkriveno da dečak i njegova porodica žive u delu grada u kojem ima pacova i gde ne postoje uslovi za normalan život.

Dečaku je idol Dijego Maradona, a poručuje da se nada da će mu Bog pomoći na putu ka uspehu.

Nije nepoznato da mnogi fudbaleri iz Južne Amerike upravo počnu da igraju fudbal kako bi se spasili siromaštva, pa se nadamo da će takva biti sudbina i ovog dečaka.

Dečak je prilikom davanja izjave nosio dres brazilskog kluba Recife, koji je ubrzo i zatražio kontakt sa njim. Još uvek nije poznato šta će se dalje dešavati i da li će dečak stvarno dobiti priliku da zaigra u profesionlanom fudbalskom klubu i razvije svoj talenat.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar