Foto: Printscreen Youtube

Nezaboravni trenuci za Engleza sa navijačima Zvezde

Teo Ogden, popularni jutjuber iz Engleske, prisustvovao je još jednoj utakmici Crvene zvezde, ovoga puta u Glazgovu, protiv Rendžersa.

PROČITAJTE JOŠ:

Teo je nedavno bio i na „večitom derbiju“ između Zvezde i Partizana, a taj meč je opisao kao „najeksplozivniji derbi ikada“.

Mladić je od Jutjuba napravio unosan biznis, na dnevnom nivou ima oko 115 hiljada pregleda, a procenjuje se da „vredi“ preko milion dolara.

Ovoga puta Ogden je hteo da iskusi kako je to biti među „delijama“ na gostovanju, a idealnu priliku za to našao je u Glazgovu.

Zvezda je poražena sa 3:0 nakon tri poništena gola i promašenog penala, ali sudeći prema videu koji je okačio na Jutjub Teo se nezaboravno proveo.

Najpre je sa navijačima probao pivo u pabu, da bi nakon toga usledila anketa na ulici u kojoj su učestvovali navijači oba tima.

Osim toga, Teo je pevao pesme i skakao sa navijačima, najpre na ulici i ispred stadiona, a potom i na samoj utakmici sve do samog kraja. Snimao je srpske zastave, a kada je Zvezdi poništen gol uhvatio se za glavu.

Ceo klip možete pogledati odmah ispod teksta.

BONUS VIDEO Novak luduje i skače na parketu u dramatičnoj završnici sa Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar