Autogol
Foto: Screenshot Youtube ISAMEQENI

Duel Erzegbige Auea i HSV (1:1) u drugoj ligi Nemačke obeležila su dva bizarna gola, nakon jednog od njih je tragičar čak i zaplakao.

PROČITAJTE JOŠ

Aue je došao do prednosti u 23. minutu kada je pogodak nehotice postigao Antonio Janjić. Štraus je ubacio loptu, Jonas David je glavom intervenisao ali je pogodio direktno u potiljak Janjića od koga se lopta odbila u gol rivala. To je bio prvi gol Janjića za klub.

Ipak, u četvrtom minutu nadoknade viđen je još luđi pogodak. Dik Karlson je pokušao da očisti situaciju ispred svog gola nakon što se od prečke posle šuta Tomasa Dojla lopta vratila u polje. Umesto u gol autu, lopta je završila u golu…

Karlson je zbog autogola odmah zaplakao, uhvatio se za glavu, a onda visoko podigao dres od muke. Tešio ga je najpre golman koji ga je podigao u trenutku kada je hteo da padne na zemlju.

Gledajte Bundesligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Bundeslige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

BONUS VIDEO Klečanje pred utakmicu Irska – Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare