Veljko Nikolić
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Veljko Nikolić, talentovani vezni igrač Crvene zvezde, otkrio je kako provodi vreme tokom prinudne pauze, uz napomenu da sa nestrpljenjem čeka povratak na teren.

„Teško je bez treninga sa ekipom i utakmica, ali zdravlje je na prvom mestu. Kad sve ovo prođe, biće novih izazova, nastavićemo tamo gde smo stali i siguran sam da nas ovo neće poremetiti“, rekao je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ

Izabranici Dejana Stankovića su sjajno ušli u prolećni deo takmičenja, a Nikolić ističe žal zbog toga što je sezona prekinuta u martu.

„Dobro smo igrali, uhvatili smo zalet, ali nažalost smo morali da prekinemo zbog borbe sa ‘nevidljivim’ protivnikom. Zadovljan sam svojim igrama, drago mi je što trener Dejan Stanković i čitav stručni štab toliko veruju u mene. Nadam se da sam im se odužio igrama. Ponavljam, bitno je da svi ostanemo živi i zdravi, a fudbal nam nigde neće pobeći“.

Fudbaleri šampiona Srbije su dobili plan po kom je neophodno da rade dok traje pauza, a vezista rođen 1999. godine ističe da trenira u kućnoj varijanti.

„Od sobe sam napravio mini-teretanu kako bih ispunjavao sve obaveze tokom pauze i održavao kondiciju. Pomoćni treneri iz kluba koji su zaduženi za fizičku pripremu su nam svima podelili programe koje strogo poštujemo jer smo profesionalci“.

Kapelo: Real je izgubio odlaskom Ronalda, trebaju mu lideri

Kao svaki odgovorni građanin naše zemlje i Veljko Nikolić se pridržava svih propisa i poštuje karantin.

„Zaista se pridržavam svega. U slobodno vreme uglavnom igram društvene igre, čitam knjige i pokušavam da se dodatno usavršim u kulinarskim sposobnostima. Stavio sam se na raspolaganje i komšijama, posebno onim starijima da im nešto kupim i donesem ako im bude bilo potrebno“,  podvlači Nikolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram