Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija odlaze sa dva gola viška, pošto su savladali Hamarbi sa 3:1.

PROČITAJTE JOŠ...

Ekipa sa Banovog brda, koja je svoj meč odigrala u Humskoj, odlično je ušla u utakmicu, i preko Đorđa Jovanovića stigla do 1:0 nakon 22 minuta igre. Prvom golu prethodila je sjajna akcija Marka Docića, koji je Jovanovića uposlio, a bivši napadač Partizana je sa 16 metara preciznim udarcem pogodio mrežu rivala.

Gustav Ludvigson je tri minuta kasnije iskoristio pad koncentracije odbrane Čukaričkog, pokazao brzinu i doneo poravnanje.

Ipak, to nije omelo fudbalere u belim dresovima, koji su preko Marka Docića stigli prvo do 2:1 nakon 40 minuta igre, pošto je Ibrahima Ndiaje, nakon promašene velike šanse par minuta ranije, asistirao Dociću, kom nije bilo teško da pogodi gol rivala, a potom u 53. minutu i do trećeg pogotka nakon sjajne akcije, centaršuta Jankovića i sigurne realizacije Docića za drugi gol na meču.

Moglo je da bude i ubedljivije, da je Ibrahima Ndiaje imao malo više koncentracije u prvom poluvremenu, kada je pogodio stativu, iako je praktično mogao da bira gde da pošalje loptu.

Revanš je na programu za sedam dana u Stokholmu.

Čukarički – Hamarbi 3:1 (2:1)

(Jovanović u 22, Docić u 40. i 53 za Čukarički, Ludvigson u 25. za Hamarbi)

Stadion: FK Partizan; Sudija: Jevgen Aranovski (Ukrajina)

Čukarički: Petrović, Tanasijević, Šapić, Drezgić, Roganović, Docić, Kovač (od 82. Čolić), Ndiaje (od 87. Čolović), Kajević (od 65. Lukić), Janković (od 65. Kempbel), Jovanović (od 82. Rakonjac)

Hamarbi: Dovin, Poulsen, Fenger, Fjoluson, Džeaze, Andersen (od 78. Svedberg), Bojanić, Kalili (od 54. Utara Mohamed), Amo, Ludvigson (od 54. Akam), Selmani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar