Foto: Pedja Milosavljevic

Ubedljiva pobeda crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u meču četvrtfinala Kupa Srbije rezultatom 4:0. Golove postigli Aleksandar Katai u 6. minutu sa penala, El Fardu Ben u 56. sa penala, Mirko Ivanić u 74. i Ben ponovo u 80. minutu.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipa Dejana Stankovića doživela je veliki peh na samom početku, pošto je Gelor Kanga nakon starta i gaženja Bertalana Bočkaja nezgodno izvrnuo koleno, zbog čega je ostao sa bolnom grimasom da leži na terenu.

U nastavku akcije Ohi je uspeo da dođe do jedne „ničije“ lopte, natera defanzivca TSC-a na faul u kaznenom prostoru, Lazar Lukić je pokazao na penal a Aleksandar Katai pogodio sam ugao za 1:0.

U nastavku prvog poluvremena Zvezda je „stala na loptu“, TSC imao nešto više prilika, ali nisu ozbiljnije ugrozili Milana Borjana, koji je mogao da ubeleži asistenciju, ali je šut Kataija nakon jednog ispucavanja golmana Zvezde završio pored gola.

Nakon prvog poluvremena i 1:0, u drugom je Zvezda krenula ofanzivnije, pa je Ben mogao da pogodi mrežu u bukvalno prvim trenucima, ali je zatresao spoljni deo gola, no u 55. minutu pitanje pobednika je bilo rešeno. Dobio je Milan Pavkov loptu, izašao sam pred Nemanju Jorgića, fauliran je od strane Ifeta Đakovca, koji je tom prilikom dobio crveni karton a Ben lagano realizovao jedanaesterac.

U nastavku meča crveno-beli su postigli još dva gola, u 74. minutu preko Ivanića na asistenciju Bena, a potom deset minuta pre kraja nakon pasa glavom Pavkova za Bena i lagane egzekucije.

Pored crveno-belih, u polufinale su prošli Partizan, Novi Pazar i Vojvodina.

Crvena zvezda – TSC 4:0 (1:0)

(Katai 6 penal, Ben 56 penal, 80, Ivanić 74)

Stadion: Rajko Mitić Sudija: Lazar Lukić

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo (od 46. Ben), Kanga (od 9. Krstičić) – Srnić, Ivanić, Katai – Ohi (od 46. Pavkov)

TSC: Jorgić – Varga, Tomanović, Stojković, Petrović – Đakovac, Bočkaj (od 85. Dukure) – Stanojev (od 85. Šušnjar), Banjac, Stanojlović – Vukić.

Crvena zvezda - TSC 4:0

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar