Foto:

Uroš Spajić, fudbalski reprezentativac Srbije, za Nova.rs je opisao kako su arogantne najave Portugalaca motivisale Orlove u Lisabonu.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor Fernando Santoš potcenio je Orlove, bilo je najava i izjava o meču kao da je Portugal već u Kataru, a u tome je čak i Kristijano Ronaldo prednjačio.

„Uvek je teško igrati u Irskoj, ali osvojen bod sve ostavlja u našim rukama. U nedelju, pred našim navijačima i u našoj kući, zapečatićemo put na Svetsko prvenstvo u Katar! Napred Portugal“, glasila je Ronaldova poruka na Instagramu posle loše partije protiv Irske, koja je takođe nadigrala Portugal.

Kao da to nije bila poruka za oprez, Portugalci su već napravili karnevalsku atmosferu, koju im je upropastio Piksijev tim.

Spajić nema dilemu da li su nas Portugalci potcenili.

„Kako nisu. Njima je u mentalitetu neka prepotentnost, ali tako biva u životu i sportu, moraš da poštuješ protivnika, da ne budeš bahat i prepotentan. Mi smo to komentarisali između sebe. Igrali smo toliko puta međusobno, samo su nas jednom dobili lagano, a onda dođe njihov trener i kaže kako će mirno da spava, da ne razmišlja ni sekunde o prolasku, Ronaldo isto… Neočekivano, iskreno. Od njihovog trenera sam očekivao, ali Ronaldo je uvek na zemlji i nisam očekivao. Ali eto, tako im se vratilo, karma. Mi smo jednostavno zaslužili, nije se nama ništa vratilo. Što se tiče hvatanja za poništeni gol u Beogradu, mogu da se hvataju za šta hoće. I mi smo mogli da se hvatamo za mnogo stvari, ali ko te pita? I nama da su svirali onaj penal u Rusiji protiv Švajcarske, ko zna šta bi bilo i gde bi završili. Šta bi bilo kad bi bilo, nema od toga ništa“, poentirao je Spajić, a ceo intervju možete pročitati ovde.

BONUS VIDEO Novak psovao svoj štab posle brejka Zvereva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar