File UEFA logo
Foto: EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Neverovatna odluka stiže iz Niona gde je UEFA rešila da ekipi Prištine dozvoli da se na meču sa Linfildom takmiči sa privremeno registrovanim igračima.

Ekipa Prištine trebalo je da u utorak odigra susret sa ekipom sa Gibraltara, ali se osam fudbalera Prištine zarazilo koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ:

Logično je bilo očekivati da domaćin zbog ne izlaska na teren bude kažnjen tako što će meč biti registrovan rezultatom 0:3, ali to se ipak neće dogoditi.

Podgoričke „Vijesti“ su prenele da su čelnici evropske kuće fudbala dozvolili Prištini da igra sa privremeno registrovanim igračima koje će pozajmiti iz drugih klubova samo za taj susret!

Reč je o neverovatnom presedanu, Priptina je prihvatila predlog UEFA i prijavila grupu od 20 igrača iz reznih klubova sa Kosova i Metohije, a tim će voditi selektor tamošnje omladinske reprezentacije, Ramiz Krasnići.

Da sve bude neobično, to je prihvatio i Linkoln, pa će se susret odigrati u subotu od 18 časova.

Sve ovo ne bi bilo tako neobično da ekipa Drite, takođe sa teritorije Kosmeta, nije izbačena iz istih razloga, jer je i ona pred meč baš sa Linfildom imala veći broj igrača zaraženih koronavirusom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare