Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ubedljiva pobeda tima iz Bačke Topole.

Fudbaleri TSC-a savladali su Radnički iz Niša na Čairu sa 3:0 u utakmici 2. kola Superlige Srbije i tako pokazali nameru da i ove sezone budu ozbiljan takmac Crvenoj zvezdi i Partizanu u samom vrhu tabele.

PROČITAJTE JOŠ...

NIje tako izgledalo posle prvih 45 minuta, pošto je tim iz Bačke Topole imao nešto više prilika, ali, izuzev poništenog gola Miloša Pantovića zbog ofsajda u završnici prvog dela, nisu uspeli da zatresu mrežu rivala sve do 63. minuta, kada je rezervista Aleksandar Ćirković, koji je na teren ušao umesto Josipa Čalušića početkom drugog dela, izbegao ofsajd i optom iskoristio lepu asistenciju Milana Radina i efektno pogodio mrežu rivala za 1:0.

Od tog momenta TSC je preuzeo sve konce u svoje ruke, pa je u 83. minutu Marko Rakonjac pogodio za 2:0 nakon pasa Pantovića i sjajnog driblinga, a konačnih 3:0 opstavio je i treći rezervista, Nikola Kuveljić, pogotkom u 90. minutu meča.

TSC je pokazao da poseduje veliku „širinu“ u timu i popriličan broj fudbalera koji i sa klupe mogu da donesu prevagu, pa nema dileme da će biti izuzetno negodan rival beogradskim „večitima“ u šampionskoj trci i borbi za mesto koje vodi u Evropu naredne sezone.

Četvrtak

Radnički Niš – TSC 0:3 (0:0)

(Ćirković 64, Rakonjac 83, Kuveljić 90)

Subota

18.00 Javor – Novi Pazar

20.00 Železničar – Mladost Lučani

20.05 Crvena zvezda – Napredak

Nedelja

17.00 Radnički Kragujevac – Čukarički

19.00 Vojvodina – Partizan

21.05 IMT – Voždovac

Ponedeljak

18.00 Radnik – Spartak

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar