Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević rekao je da je zadovoljan dosadašnjim delom sezone i istakao da mu je žao što je usledila pauza posle prvog dela.

„Iza nas je uspešna polusezona. Sigurno je mali psihološki šok za ekipu bio odlazak Aleksandra Veselinovića i potom moje imenovanje na mesto šefa struke. Jesam dugo u ekipi, godinu i po dana, znam igrače, znaju i oni mene, ali svi smo mi različiti. Znali su me u klubu kao nekog ko je tu, kao nekog ko radi“, kaže Đorđević, prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Čukaričkog analizirao je pojedine utakmice.

„U novoj ulozi na ispitu je bila ličnost, a zaista je na startu bilo nezgodno, imali smo sedam-osam povređenih igrača. Uz to, izgubili smo od Spartaka u Subotici, potom pomalo nesrećno od Proletera na Banovom brdu. Već u Subotici sam imao prve kritike za igrače, a posle Proletera je naišla serija solidnih rezultata. Kažem solidnih, s obzirom na to da smo na nekoliko gostovanja ispuštali pobede u poslednjih šest-sedam minuta susreta. Nije tragedija odigrati nerešeno protiv TSC i Mladosti, ali smo bili mnogo bliži pobedama“.

Čukarički je prvi deo sezone završio na četvrtom mestu sa 35 bodova, iza vodeće Crvene zvezde (53 boda), Partizana (44) i Vojvodine (42), a ispred Spartaka, Proletera, Radničkog, TSC…

Ekipa sa Banovog brda je u poslednjem kolu jesenjeg dela pobedila Radnik u Surdulici.

„Postavio sam sebi, ali i ekipi cilj, da skinemo to opterećenje, taj balast sa leđa, da u novu polusezonu uđemo sa pobedom u gostima. Čukarički na bilo kom terenu mora da igra bez kompleksa i na pobedu, i da često dolazi do nje. Na kraju je stigla toliko dugo čekana pobeda u gostima. Po atmosferi i stanju u ekipi, slobodno mogu da kažem da nam je žao što se završila polusezona, zaista smo bili u velikom usponu forme“, kazao je, između ostalog, Đorđević.

Okupljanje za prolećni deo sezone ekipa Čukaričkog će imati 8. januara, a potom će otići u Tursku na dvonedeljne pripreme.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar