Foto: EPA-EFE/Julian Finney/NMC/

Iako Troj Dini tvrdi da nije sabotirao i smeštao otkaz Vladimiru Iviću, prilično se raspričao u engleskim medijima o svemu što mu je smetalo.

PROČITAJTE JOŠ

Dini je izneo priču da je jedno kašnjenje na sastanak sa Ivićem u Votfordu zbog masaže možda i jedan od ključnih razloga za raskol i odlazak našeg stručnjaka, a pored toga, žalio se na jedno pravilo stručnog štaba.

Govorilo se već u meedijima o tome da je Ivić zabranio mobilne telefone igračima na treningu, što je Diniju zasmetalo.

„Da, desilo se to. Uvrnuto je, možeš da dođeš kolima na trening i onda telefon moraš da ostaviš u automobilu. Tek kada se vratiš, onda možeš opet da uzmeš telefon“, rekao je 32-godišnji fudbaler, koji je insistirao na tome da igrači moraju pri sebi uvek imati telefone, „kako bi bili u toku sa informacijama o sastancima i drugim dnevnim aktivnostima“.

„Da je ovo odluka od pre 10 godina, to bi bilo u redu, ali danas svet funkcioniše drugačije, svi razgovaraju i sastanci se menjaju, pa ti je mobilni neophodan. Možeš biti u teretani i imati sastanak u 10, koji će možda biti pomeren za neko ranije vreme. Svaki trener ima svoja pravila, neka su uvrnuta, neka divna“, rekao je Dini.

Najavio je i Ivić da će se oglasiti, i to saopštenjem u narednih 24 do 48 sati, što je potvrdio za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare