photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ipak nije sve išlo po planu...

Trener Trabzona Abdulah Avdži nada se da će turski tim proći u nokaut fazu Lige Evrope, iako se pred poslednje kolo nalazi u teškoj situaciji.

Aktuelni šampion Turske izgubio je od Crvene zvezde u Beogradu sa 2:1, a Avdži je prokomentarisao dešavanja sa tog meča.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada smo dolazili, sve smo planove planirali za pobedu i tako smo počeli utakmicu. Imali smo loptu, držali smo je, sve smo sproveli u delo. Imali su samo jedan šut, a posle smo gubili loptu i primili smo gol. Ponovo smo imali loptu, preuzeli inicijativu. U drugom poluvremenu želeli smo da dominiramo. Imali smo s vremena na vreme dobre šanse, dobro smo igrali. U drugom poluvremenu smo dosta gubili loptu. Protivnik je imao dobre šanse po bokovima i tako stigao do gola“, rekao je trener turskog šampiona.

Turski strateg je naglasio promenu taktite, koja ipak nije urodila plodom.

„Probali smo da promenimo taktiku, imali smo prilike za izjednačenje. Plan je bio pobeda, ali nažalost smo izgubili. Želimo da nastavimo da se takmičimo u Ligi Evrope. Poslednje kolo će odlučiti putnika u narednu rundu. U svakom slučaju želimo da nastavimo takmičenje. Svakako, čestitam Zvezdi na pobedi“, istakao je Avdži.

Trabzon u poslednjem kolu dočekuje Ferencvaroš, dok Zvezda gostuje Monaku.

Crveno-beli imaju šest bodova kao i Trabzon, ispred njih je Monako sa sedam poena, dok Ferencvaroš ima deset i već je obezbedio plasman dalje.

BONUS VIDEO Navijači i neredi na Zvezda – Trabzon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar