Trener Slovackog/Foto: Pedja Milosavljevic

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Slovackog u šestom kolu grupe D u Ligi konferencija.

Trener Slovackog Martin Sedik žali za propuštenom prilikom u prvom meču protiv Partizana, kada je češka ekipa ispustila veliku prednost (3:3).

PROČITAJTE JOŠ

„Oba tima su pažljivo otpočeli utakmicu. Partizan je od 31 minuta preuezo inicijativu. Pred poluvreme je usledio penal i gubili smo 1:0. Partizan je u tom periodu bio dosta bolji, pomagali smo im time što smo gubili dosta lopti i u kaznenom prstoru i van njega. Čini mi se da smo od 60 minuta utakmice bili bolji tim. Stvarali smo šanse i izjednačili. Na kraju smo pružili dobru i pristojnu igru i drago mije sto su izmene urodile plodom i hteo bih da pohvalim svoje igrače“, rekao je Sedik.

Nakon šest odigranih utakmica, Slovacko je osvojio pet bodva?

Foto: Starsport

„S obzirom da smo zaista mali klub, moram da kažem da sam zadovoljan i pokazanim i rezultatima. Pružili smo dostojanstvenu i pristojnu igru. I kada nismo osvajali bodove, nisu nas ubedljivo pobeđivali niti bili mnogo dominantni. To su bile lepe i atraktivne utakmice. Žao mi je što nismo osvojili više bodova i žao mi je što nismo pobedili Partizan kod kuće prvom meču, a imali smo lepu priliku. To što smo poslednji je rezultat i činjenice da nismo iskoristili šanse protiv Kelna kod kuće, ali sam zadovoljan pokazanim.“

O atmosferi i ambijentu:

„Kao što sam rekao i juče, drago mi je pto su deca bila prisutna i uveličala večerašnju priredbu“, završio je Sedik.

BONUS VIDEO Atmosfera pred početak utakmice, grobari pevali himnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar