Aleksandar Linta Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Neočekivani rastanak na "krovu".

Fudbalsi klub Voždovac je neočekivano ostao bez trenera, pošto je Aleksandar Linta nakon osam meseci odlučio da napusti klupu „zmajeva“.

PROČITAJTE JOŠ...

Voždovac je proteklu sezonu Superlige završio na petom mestu tabele, a Linta je od uprave zatražio sporazumni raskid ugovora dan pred prozivku i početak priprema za narednu sezonu:

“Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim. Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu.

Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se sutra okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo, siguran sam, dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke“, navedeno je u saopštenju Voždovca koje je potpisao direktor kluba, Miloš Mirković.

Uz Lintu, klub su napustili i pomoćnici Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i kondicioni trener Duško Korać. Trener golmana Predrag Miljković će i naredne sezone raditi sa čuvarima mreže ovog tima.

BONUS VIDEO Erupcija nakon gola Mitrovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar