Foto: EPA-EFE/Tim Keeton / POOL

Roj Hodžson, trener Kristal Palasa, osudio je ponašanje Luke Milivojevića koji je prekršio stroga pravila u vezi sa koronavirusom kada je prisustvovao žurci na dočeku Nove godine.

Ipak, Hodžson smatra da mu ne treba oduzimati kapitensku traku, pa je Milivojević od prvog minuta bio na terenu u trijumfu nad Šefild junajtedom sa 2:0.

PROČITAJTE JOŠ

Srbin je snimljen kako se provodi na žurci sa Aleksandrom Mitrovićem i još najmanje sedmoro odraslih osoba dok su u Londonu na snazi pravila po kojima se ne smeju družiti sa prijateljima i drugim porodicama koje nisu članovi domaćinstva.

„Osuđujemo to, izvinjavam se zbog toga. Siguran sam da će i Luka uraditi isto. Što se mene tiče mora da preuzme odgovornost zbog onog što je uradio. Ovo je interna stvar i mi ćemo se pozabaviti time, ali nema bukvalno ničeg pozitivnog što mogu da kažem o toj stvari“, poručio je Hodžson.

Pojedini navijači Kristal Palasa su zahtevali od kluba da čak i otpusti Milivojevića zbog ovog poteza.

„Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 hiljada navijača Palasa koje imamo, pa nalazim da je ovakve izjave nemoguće komentarisati. Iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo i, naravno, ne kršimo protokole Premijer lige, ali sa druge strane ovo je prekršaj odredbi Vlade i zbog toga se izvinjavamo“, naveo je Hodžson.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar