Foto: foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević nalaze se pod istragom svojih kluba Fulama i Kristal Palasa zbog prekršenih zdravstvenih protokola u vezi sa koronavirusom.

Naime, kako prenosi britanski „San“ Kristina Janjić, nevenčana supruga Mitrovića, snimila je njega i Mivojevića i to objavila na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

U jednom od „storija“ pisalo je „Srećna Nova godina 2021“, a na njemu se uz dvojicu fudbalera nalazi još sedam odraslih osoba.

Jedan od kasnijih storija pokazao je njih dvojicu koji igraju fudbal, a uz njih se u video snimcima pojavljuje još jedan čovek i dvoje dece.

Milivojevićeva supruga Milica je bila „tagovana“, a Kristina Janjić je odlučila da obriše Instagram, što je dodatno podgrejalo sumnju britanskog lista koji je kontaktirao čelnike klubova. Objasnili su da trenutno proveravaju sve detalje ove situacije.

Podsetimo, sredinom nedelje je otkazan meč Fulama i Totenhema zbog nekoliko pozitivnih nalaza na koronavirus među „kolibarima“, a i dalje je upitan meč sa Barnlijem koji je zakazan za nedelju.

U petak su svi igrači testirani i očekuje se da klub u toku subote objavi rezultate. Ukoliko bude sličan broj slučajeva kao na prethodnom testiranju, moguće je da će meč sa Barnlijem biti odložen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar