Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Trener Kairata iz Kazahstana Kiril Keker kaže da su na njega u teškom porazu od Crvene zvezde najbolji utisak ostavile - tribine.

Zvezda je pobedom 5:0, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisala kazahstanski klub, posle poraza 1:2 pre nedelju dana.

PROČITAJTE JOŠ...

Na tribinama je bilo dvadesetak hiljada dece, zbog toga što je Zvezda još prošle sezone kažnjena zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na utakmici s Milanom u Ligi Evrope.

„Prvo bih hteo da zahvalim što je toliko mnogo dece bilo na stadionu, novo je iskustvo i veoma lepo. Što se tiče igre, odgovornost preuzimam na sebe. Ne bih o jačini Zvezde, rekao bih da je silom raznih okolnosti i razloga nismo mogli da pokažemo onakav fudbal koji možemo da igramo“, konstatovao je Keker.

Na pitanje na čemu je bazirao optimizam pre revanša, kao i kako se oseća sada posle pet primljenih golova, trener Kairata podseća da su šanse pred revanš bile ujednačene.

„Ja sam i sada optimista. Šanse su bile 50:50, sada je bio domaći teren Zvezdi. Danas smo poraženi 5:0, ispadamo iz kvalifikacija za Ligu šampiona, za nas je to tužno. Kroz nedelju dana imamo šansu da se rehabilitujemo u drugom evropskom takmičenju“, rekao je Keker.

Bonus video: Emotivni odgovor Stankovića na dozivanje sa tribina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar